Akcija velja od

01.03. – 07.03.2023

 

ZELJE – 0,75€ za kg

 

 

 1. Bogat vir hranil: Zelje je polno hranil, vključno z vitaminom C, vlakninami, folno kislino in drugimi pomembnimi vitamini in minerali, ki pomagajo krepiti imunski sistem in ohranjati zdravje.

 2. Nizkokalorična hrana: Zelje vsebuje malo kalorij in ogljikovih hidratov, zato je primerno za ljudi, ki želijo izgubiti telesno težo.

 3. Antioksidanti: Zelje vsebuje antioksidante, ki pomagajo zaščititi celice pred škodljivimi učinki prostih radikalov, kar zmanjšuje tveganje za razvoj bolezni srca in ožilja, raka in drugih bolezni.

 4. Vlaknine: Zelje je bogato z vlakninami, ki pomagajo ohranjati zdrav prebavni sistem in preprečujejo zaprtje.

 5. Protivnetne lastnosti: Zelje vsebuje snovi, ki lahko zmanjšajo vnetje v telesu, kar lahko pomaga pri zmanjševanju tveganja za različne bolezni.

 6. Proračunsko prijazen: Zelje je poceni in ga lahko najdemo v večini trgovin z živili skozi celo leto, zato je dostopno in priljubljeno živilo za mnoge ljudi.

 7. Raznolike možnosti pri pripravi: Zelje lahko pripravimo na različne načine – surovo, kuhano, pečeno ali ocvrto, kar ponuja različne možnosti za pripravo okusnih in zdravih jedi.

 

 

 

 

 

Akcija velja od

01.03. – 07.03.2023

 

POMARANČE TAROKO  0,95€ / KG

POMARANČE TAROKO pak. 1 kg 0,95 €

POMARANČE TAROKO pak. 2 kg 1,90 €

 1. Vir vitamina C: Pomaranče so odličen vir vitamina C, ki pomaga krepiti imunski sistem, spodbuja zdravje kože in ohranja zdravje kosti.

 2. Antioksidanti: Pomaranče vsebujejo antioksidante, ki pomagajo zaščititi celice pred prostimi radikali in zmanjšujejo tveganje za različne bolezni, vključno z boleznimi srca in ožilja, rakom ter nevrodegenerativnimi boleznimi.

 3. Vlaknine: Pomaranče vsebujejo vlaknine, ki pomagajo ohranjati zdrav prebavni sistem in zmanjšujejo tveganje za zaprtje.

 4. Zmanjšujejo vnetja: Nekateri elementi v pomarančah lahko zmanjšujejo vnetja v telesu in s tem pomagajo pri zmanjševanju tveganja za različne bolezni.

 5. Dopolnjujejo prehrano: Pomaranče so nizkokalorične in bogate z vlakninami, kar jih naredi odlično izbiro za ljudi, ki poskušajo izgubiti telesno težo ali ohraniti zdravo težo.

 6. Raznolika uporaba: Poleg tega, da jih lahko uživamo sveže, lahko pomaranče uporabimo pri pripravi različnih jedi, sokov, sladic, solat in drugih jedi.

 7. Lahko jih uživajo skoraj vsi: Pomaranče so primerna hrana za skoraj vse ljudi, vključno z otroki in nosečnicami, in imajo malo alergijskih reakcij, kar jih naredi primerno za ljudi z občutljivim prebavnim sistemom.